Πληροφορίες για τον κατασκευαστή Τροφίμων

Πώς να αποκτήσετε πιστοποιήση Kosher

Ανυπομονούμε να παρέχουμε στην επιχείρησή σας με πληροφορίες για να βοηθήσουμε στην απόφασή σας να  πιστοποιηθεί η εταιρεία σας από την Balkan Κοσέρ, και να σας παρέχουμε τα εργαλεία για να κάνουν τη μετάβαση σε kosher με μικρό κόστος απλά και αποτελεσματικά.

Κάντε αίτηση για πιστοποιήση Kosher

Για να μάθετε εάν η εταιρεία σας είναι υποψήφια για Κοσέρ πιστοποίηση, μπορείτε να κατεβάσετε και να υποβάλετε την αίτηση αυτή και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα

 

Κάντε κλικ εδώ

 

για να κατεβάσετε την αίτηση της Balkan Kosher

 

Ευχαριστούμε!

Τι είναι Κοσέρ?

Το Κοσέρ ( Kashrut ) αναφέρεται στους νόμους και τις διαδικασίες των τροφίμων του εβραϊκού λαού . Η προέλευσή του είναι  από τα πέντε βιβλία του Μωυσή , όπως και οι περισσότερες εβραϊκές θρησκευτικές νομοθεσίες.

The basic laws have remained unchanged for over three thousand years. Οι βασικοί νόμοι έχουν παραμείνει αναλλοίωτoι για πάνω από τρεις χιλιάδες χρόνια. Η προσαρμογή στις πολιτιστικές αλλαγές παρέμεινε πάντοτε εντός των αυστηρών ορίων και το πνεύμα των αρχικών εντολών. Μια πλήρης γνώση των διαδικασιών Kosher και κανονισμών μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την εμπειρία. Κάντε κλικ στο "Τι κάνει Kosher" για να μάθετε περισσότερα.

Τα οφέλη του να γίνεται Kosher Certified

 

Πολλές εταιρείες διατηρούν kosher πιστοποίηση , επειδή γνωρίζουν ότι, σε διεθνές επίπεδο, στην επεξεργασία , ένα kosher επικυρωμένο συστατικό ή  προϊόν θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει τη διαφορά μεταξύ της λήψης ή της απώλειας των πωλήσεων σε άλλο επεξεργαστή τροφίμων ή εισαγωγέα . Πολλές εταιρείες , μεταποιητές , εισαγωγείς και διανομείς σε ολόκληρη την Ευρώπη , τα Βαλκάνια και την Τουρκία είναι kosher πιστοποιημένοι και ψάχνουν να αγοράσουν μόνο kosher πιστοποιημένων πρώτων υλών και προϊόντων για τη δική τους παραγωγή και τις πωλήσεις . Σε περιοχές που έχουν ισχυρή εβραϊκή προσελευση  π.χ. ισραηλινών τουριστών είναι επίσης αγορές για kosher τρόφιμα . Σε όλες τις βαλκανικές χώρες, υπήρξε μια σταθερά αναπτυσσόμενη ισραηλινή τουριστική βιομηχανία .

 

Η Κοσέρ αγορά είναι μία ακόμη πτυχή της αγοράς τροφίμων . Προκειμένου να ανταγωνιστούν οι εταιρείες εντός της εν λόγω αγοράς ενός επεξεργαστή τροφίμων πρέπει να αποκτήσουν  τις υπηρεσίες Kosher τρόφιμων και την υπηρεσία πιστοποίησης . Η Κοσέρ αγορά είναι μια εύκολα αναγνωρίσιμη οντότητα .  

 

Οι χώρες με μεγάλο εβραϊκό πληθυσμό έχουν βιώσιμες kosher αγορές . Οι χώρες αυτές είναι : το Ισραήλ , οι  ΗΠΑ , το Μεξικό ( Πόλη του Μεξικού και το Κανκούν ) , Αργεντινή , Αγγλία, Γαλλία , Ρωσία και Αυστραλία . Σε αυτές τις χώρες , δεν είναι μόνο οι Εβραίοι οι άνθρωποι που τρώνε kosher αλλά και πολλοί μη Εβραίοι. Στη Ρωσία και τις ΗΠΑ ειδικότερα τα kosher τρόφιμα  καταναλώνονται και από τους μη - Εβραίους . Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι 'αυτό . Μεταξύ αυτών , η επιθυμία για ένα πιστοποιήσιμο καθαρό προϊόν , έλλειψη Shari ʿ ή Halel προϊόντων για τους μουσουλμάνους , επαληθεύσιμη στο περιεχόμενο τροφικής αλλεργίας , χορτοφάγικη και vegan επαλήθευση , και τελος μια επιθυμία μεταξύ των Χριστιανών να φάνε όπως έκανε ο Ιησούς και άλλοι λογοι.